Printr-o serie de intervenții, inclusiv o piesă de reper, propunerea noastră conectează spațiul supradimensionat la împrejurimile sale prin extinderea și definirea celor patru axe ale centrului orașului. Efectul este transformator, ridicând valoarea spațiului, care este subutilizat, neamenajat, dintr-o întindere goală într-un hub vibrant.
Dimensiunea vastă a centrului conferă spațiului o calitate inumană: cu puține note de-a lungul periferiei sale și în mare parte gol, fără a avea vioiciune și energie. Fără zone de umbră, iluminare adecvată, sau chiar scaune, nu oferă prea mult în calea funcționalității.
Am constatat că drumul principal (E85), care traversează orașul, taie centrul orașului în 4 zone cu caracter și funcțiuni diferite.
Crearea unui traversări subterane a centrului a fost punctul de plecare pentru crearea unei serii de povești în zona centrală, desenând eficient linii narative în spațiu. Cele 4 zone sunt unite sub un pavilion central, un reper arhitectural care are diferite funcții, inclusiv o zona acoperită pentru evenimente urbane. Geometria sa este astfel gândită încât să difere, în funcție de zona din care este privită, dinspre cele patru axe ale bulevardului. 

Încorporarea unor elemente clare de programare, precum și un pavilion central, regândirea centrului și conectarea lui într-un singur spațiu vibrant, poate aduce o viață nouă în oraș, invitând la activități culturale atât de la rezidenți, cât și de la vizitatori.