Argument:
Susținem o educație ce răspunde nevoilor și intereselor generațiilor actuale și viitoare, accesibilă și echitabilă pentru toți copiii și tinerii din Fălticeni, indiferent de mediul social din care provin. În acest demers, profesorii sunt susținuți, respectați și încurajați să se inoveze continuu în strânsă legătură cu digitalizarea, prin crearea unui mediu propice atât pentru elevi, cât și pentru cadrele didactice.

Educație:
La nivel mondial, toate țările dezvoltate au fost conștiente de legătura critică dintre calitatea educației și capacitatea de a dezvolta o economie robustă și performantă în competiția globală, bazată pe cunoaștere și pe tehnologia informațiilor. Din acest motiv, țările care se bucură de
cel mai mare succes astăzi sunt cele care investesc semnificativ și inteligent atât în educația națională, cât și în dezvoltarea continuă a creativității.

Tineret:
Tinerii de astăzi sunt adulții de mâine care contribuie în mod activ în societatea noastră actuală. În câțiva ani, aceștia vor lua decizii și vor susține economia și fibra socială a României.
Cei mai mulți visează la o țară ca afară. Dar, în cazul în care aspirațiile lor nu se pot împlini aici, nu vor ezita să caute oportunități în străinătate.

Obiective:

  • Asigurarea unei infrastructuri fizice de calitate, pentru o bună desfășurare a procesului educațional.
  • Implementarea unui sistem de supraveghere și control a unităților școlare.
  • Susținerea potențialului tinerilor și implicarea acestora în deciziile comunității.
Fălticeniul Creativ și Educat

Centrul de tineret

Nevoia unui centru de tineret

Investim în viitor

Skate Park