Radu Mercore

Candidat la Consiliul Local
Radu este un antreprenor cu notorietate la nivel local, membru fondator al Cooperativei Agricole Livezile Fălticeni.
Experiență:
15 ani
Email:
office@orasuloamenilorbuni.ro

Biografie

Mă numesc Radu Mercore, am 42 de ani, sunt născut și crescut în Fălticeni. Sunt căsătorit și mă mândresc cu doi copii minunați, Rareș și Codrin. 

După absolvirea Colegiului Național “Nicu Gane”, secția matematică-informatică, am urmat cursurile Universității de Educație fizică și Sport din Bacău. O scurtă perioadă am activat la catedră, dar pasiunea mea pentru pomicultură, moștenită din familie, m-a determinat să iau calea antreprenoriatului. De peste 15 ani lucrez în mediul privat și mă confrunt zilnic cu provocări ce mi-au format în timp o viziune clară despre mediul de afaceri, fiind mereu în căutarea unor soluții eficiente. Chiar dacă uneori lucrăm individual, ne simțim în siguranță atunci când avem în spate resursele întregii echipe. Ofer oamenilor din grupul meu de lucru posibilitatea de a veni cu propuneri și de a fi parte activă, apreciindu-le efortul acestora de fiecare dată.

În ultimii ani, am înteles importanța absorbției fondurilor europene în dezvoltarea investițiilor productive și am accesat diverse proiecte cu finanțare europeană, proiecte care au crescut productivitatea afacerii pe care o administrez.

Alături de colegi din breasla pomicultorilor, am fondat Cooperativa Agricolă Livezile Fălticeni, considerând că asocierea și cooperarea dintre producători sunt esențiale în ceea ce privește consolidarea puterii de negociere și rentabilizarea afacerii pe termen lung. 

Am decis să fac pasul spre politică, fiind convins că societatea coruptă în care trăim ne oprește din evoluție și asumarea responsabilității de către fiecare dintre noi poate aduce acea schimbare în bine pe care ne-o dorim cu toții, acel viitor mai bun pentru copiii noștri.

Educație

  • 1993 – 1997

Colegiul Național ”Nicu Gane” Fălticeni – Matematică – Informatică

  • 1997 – 2001

Universitatea Educație fizică și Sport – Bacău

  • 2001 – Prezent
Diverse cursuri; 
– managementul afacerilor;
– pomicultură

– accesarea fondurilor europene

Aptitudini profesionale

Management
90 %
Planificare financiară
92 %
Adaptabilitate
85 %

Competențe

  • comunicare în limba engleză/limba franceză;
  • spirit organizatoric, cu experiență în gestionarea afacerilor;
  • o bună stăpânire a competențelor digitale;
  • spirit practic, atitudine proactivă;

Contact Me