Petruț Ilișescu

Candidat la Consiliul Local
Petruț Ilișescu este de profesie inginer, cu o vastă experiență în proiectare.
Experiență:
21 ani
Email:
office@orasuloamenilorbuni.ro

Biografie

Mă numesc Petruț Ilișescu, am 44 de ani, m-am născut și am crescut în Fălticeni. Am absolvit Colegiul Național “Nicu Gane” Fălticeni, profilul Matematică-Fizică. Ulterior am urmat cursurile Facultății de Electrotehnică din cadrul Universității Tehnice „Gheorghe Asachi” din Iași, unde în anul 2001 am obținut diploma de licență în profilul Energetic.
Sunt căsătorit și am doi copii, Vlad și Diana, pentru care îmi doresc o Românie curată, corectă, care să încurajeze onestitatea și meritocrația.
Mi-am început activitatea profesională imediat după terminarea studiilor universitare, în anul 2001, în cadrul S.C. „Fraiconstruct” S.R.L. Fălticeni, unde am activat în departamentul T.E.S.A., ca responsabil de partea logistică, până la sfârșitul anului 2004.
În următorii doi ani, 2005 – 2006 am ocupat funcția de inginer mecanic la S.C. „Stiplex” S.R.L. Fălticeni, unde am aprofundat cunoștințele teoretice și am dobândit primele cunoștințe practice din domeniul producției.
În anul 2007 am intrat într-o echipă din care fac parte și în prezent, care de 13 ani este pentru mine o a doua familie, un loc în care am primit șansa să îmi dezvolt atât înclinația și abilitățile către tehnică și inovație, cât și deschiderea către relațiile interumane și munca în echipă.
La S.C. „Artalpin” S.R.L. sunt angajat ca inginer, principalele mele responsabilități fiind în segmentul de proiectare, însă, încă de la început m-am implicat și în partea de producție, deoarece am înțeles că performanța se poate obține doar atunci când cunoști toate etapele: de la „idee”, dincolo de „produsul finit”, până la feedbackul pozitiv din partea beneficiarului.
Cu același gând m-am înscris în PLUS în aprilie 2019, pornind de la o idee, cunoscând oameni cu care împărtășesc aceleași valori și idealuri și cu speranța că prin bun simț, profesionalism și solidaritate voi putea contribui la construcția unui oraș al oamenilor buni, dintr-o țară a oamenilor buni.

Educație

  • 1990 – 1994

Colegiul Național “Nicu Gane” – Profil Matematică – Fizică

  • 1995 – 2001

Universitatea “Gheorghe Asachi” – Facultatea de Electrotehnica

 

Aptitudini profesionale

Managementul crizei
90 %
Comunicare
70 %
Adaptabilitate
85 %

Competențe

  • Gândire critică;
  • Capacitate de analiză și sinteză;
  • Abilități organizatorice;
  • Gândire strategică;
  • Spirit practic, atitudine proactivă.

Contactați-ne