Petru Cătălin Pașcu

Candidat la Consiliul Local
Petru Cătălin Pașcu are o experiență de peste 7 ani în vânzarea de produse farmaceutice și actualmente este consultant financiar în domeniul asigurărilor de sănătate și a pensiilor private.
Experiență:
15 ani
Email:
office@orasuloamenilorbuni.ro

Biografie

Numele meu este, Petru Cătălin Pașcu, am 42 de ani, iar domeniul care m-a consacrat profesional este sistemul de sănătate. La compania pentru care lucrez ofer servicii de consultanță financiară, având în portofoliul meu peste 500 de clienți din Fălticeni și nu numai. Sunt născut la Fălticeni și tot aici mi-au fost puse bazele educației mele și, de asemenea, m-am format ca om și profesionist.
Am absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității “Alexandru Ioan Cuza” din Iași în anul 2001, iar pe durata studiilor și după studii am participat la mai multe stadii de colaborare și perfecționare în câteva orașe mari din Statele Unite ale Americii, precum: Pennsylvania, New York și New Jersey, în calitate de consilier sportiv pentru copii.
După terminarea stagiilor, am urmat un master în cadrul Universității “Ștefan cel Mare” din Suceava – Managementul Firmelor de Comerț, Turism și Servicii, promoția 2007. Ulterior am ales să lucrez în sistemul privat de sănătate în domeniul pharma, iar apoi în domeniul asigurărilor de sănătate și pensii private.

Am manageriat echipe de consultanți financiari din Suceava și Iași ca si Unit Manager, iar ulterior am ocupat funcția de Agency Manager.
Am o familie minunată, iar lui Vladimir, copilul nostru de 1 an și 7 luni, vrem să-i transmitem valorile și principiile cu care noi, familia, ne-am format în această comunitate frumoasă.
În august 2019 am devenit membru PLUS, ulterior am fost ales coordonator local al comunității SV-019. Obiectivul meu, ca și al partidului și al alianței din care fac parte, este de a reda Municipiului Fălticeni, frumusețea de altă dată, de a construi o administrație publică locală bazată pe transparență si respect față de cetățean.

Educație

  • 1997 – 2001

      Universitatea “Alexandru Ioan Cuza din Iași

       Licenția în Educație Fizică și Sport

  • 2006 – 2007

Universitatea “Ștefan cel Mare” din Suceava

Master – Managementul Firmelor de Comerț, Turism și Servicii

Certificari:

  • Certificare financiară ISF

Aptitudini profesionale

Managementul inițierii profesionale
100 %
Public speaking
85 %
Leadership situațional
75 %

Competențe

  • Abilități excelente de comunicare și de negociere;
  • Gândire critică;
  • Capacitate de analiză și sinteză;
  • Abilități organizatorice;
  • Gândire strategică.

Contactează-ne